14 військових служби правопорядку Закарпаття повернулися додому із зони АТО

14 військових служби правопорядку Закарпаття повернулися додому із зони АТО
Сьогодні, 22 серпня, в Ужгородському зональному відділу Військової служби правопорядку Збройних Сил України відбулися урочистості з нагоди зустрічі – повернення особового складу із зони проведення АТО. Цього разу втомленими, але щасливими на рідну землю повернулося 14 воїнів.

 

Розпочалось дійство з виконання Державного Гімну України та вшанування хвилиною мовчання загиблих воїнів на війні, серед яких і  військовослужбовці служби правопорядку краю - підполковник  Михайло Кондратьєв, солдати  Максим Алдошин та  Сергій Лихачов. Сергій загинув нещодавно - 21 липня 2017 року…

Про це йшлося у промові заступника начальника штабу  - начальника відділення  персоналу Ужгородського зональному відділу Військової служби правопорядку Збройних Сил України, старшого лейтенанта  Івана Рижкевича, який дякував за гідне виконання військового  обов’язку  на території Донецької і Луганської областей.

– Особовий склад уже вкотре відзначився за зразкове виконання своїх обов’язків командирами та начальниками вищих штабів, начальниками гарнізонів, керівниками органів влади в Закарпатській області і це робить нас ще сильнішими, - наголосив  він та привітав усіх  з  26- річницею незалежності України.

Із словами сердечної подяки до військовослужбовців звернулося керівництво обласної, Ужгородської районної та міської  влади, Ужгородського гарнізону, які відтак вшанували багатьох воїнів відзнаками, подяками та дарунками.

Заступник голови облради Петро Грицик за дорученням голови облради Михайла Рівіса привітав військовослужбовців із щасливим поверненням у родини, подякував за мужність, відвагу і чесне служіння державі та народу України, побажав міцного здоров’я і якомога скорішого повернення до мирного життя та окремим вручив нагороди  облради.

Так, за сумлінне виконання військового завдання у зоні проведення Антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей і з нагоди Дня незалежності України Грамотою обласної ради нагороджено: МАХМУДОВА Олексія Володимировича- прапорщика, головного сержанта роти Військової служби правопорядку Ужгородського зонального відділу Військової служби правопорядку у Збройних Силах України, РУДЕНКА Олега Валентиновича- капітана, офіцера групи матеріально-технічного забезпечення Ужгородського зонального відділу Військової служби правопорядку у Збройних Силах України.

Подяку обласної ради оголошено ЧОБОТАРЮ Юрію Святославовичу - сержанту, начальнику групи охорони та патрульно-постової служби взводу охорони патрульно-постової служби роти Військової служби правопорядку Ужгородського зонального відділу Військової служби правопорядку у Збройних Силах України.

Протоієрей о.Петро, голова Відділення Ужгородського району Єпархіального відділу по взаємодії зі Збройними силами та іншими військовими формуваннями України Мукачівської єпархії,  відслужив  молебень  за мир в державі та здоров’я воїнів, побажав їм повертатися до рідних домівок  завжди живими і здоровими та поділився своїми найближчими планами: вже у вересні він відбуде на Схід України, де проведе  духовні заходи серед наших воїнів.

Джерело: Прес-служба Закарпатської облради

 

22 серпня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів