Команда програмістів з Ужгорода розробила інтерактивні вітрини для магазинів

Команда програмістів з Ужгорода розробила інтерактивні вітрини для магазинів
Проект являє собою великий екран-вітрину, яким можна керувати дистанційно за допомогою простих рухів руками.

 

Перша пілотна версія проекту в Україні була нещодавно розміщена в магазині “Pierre Cardin” в торговому центрі “Luxor Plaza” (м. Ужгород).

Представники команди стверджують, що головною ідеєю проекту є простота використання та керування. Все, що необхідно для налаштування надсучасного інтерактивного продукту - наявність декількох презентабельних фотографій або відео. Керування вітриною відбувається інтуїтивно зрозумілими рухами, а дизайн можна адаптувати  під стиль будь-якого бренду. Встановити все необхідне обладнання може компанія, у якої є досвід монтажу відео-реклами.

Вартість такого проекту для магазину може обійтися від 1 500 до 4 000 дол. США, в залежності від типу та якості обладнання, оскільки більшу частину витрат складає саме обладнання - великий монітор або проектор та плівка зворотної проекції.

Раніше демоверсія інтерактивної вітрини була розміщена в магазині стильного одягу “Herrenschatz” в Німеччині. Варто зазначити, що MWall - це німецько-український проект, де двоє ужгородців є співзасновниками.

Веб-сайт : https://mwall.me/

Facebook : https://www.facebook.com/magicwallme/

 

22 серпня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів