Де та чим сьогодні займаються працівники комунальних служб Ужгорода

Де та чим сьогодні займаються працівники комунальних служб Ужгорода
Сьогодні в Ужгороді працівники «Закарпателектробуду» встановлюють 17 опор на внутріквартальній території вулиці Чорновола, 25,27,29,31,33,35,37,39,там буде нова мережа вуличного освітлення. На вулиці Другетів (від вул. Кармелюка до вул. Панькевича) ремонтують світильники, міняють лампи, а на Доманинській ремонтують та, при необхідності, міняють світильники.

 

«УжАгромікс» косить зелену зону біля угорського консульства на Православній набережній і на цій же набережній зрізає кілька сухих аварійних дерев. На вулиці Артилерійській косять працівники «АВЕ-Ужгород», які також ліквідовують стихійні сміттєзвалища на Володимирській,24, Минайській,Грушевського, Пирогова, Сурікова.

«УжБудсервіс» продовжує косити зелені зони на Минайській.

Вночі вулиці міста прибирали з використанням спецтехніки працівники КШЕПу. Сьогодні комунальники займаються ремонтом світлофора на вулиці Станційній та поточними ремонтами вулиць Гоголя, Руської.

Поточний ремонт роблять і працівники КБК на вулиці Докучаєва, набережній Незалежності. Це ж підприємство продовжує капітальний ремонт тротуарів на вулиці Будителів (влаштування покриття з ФЕМ-плитки), капітальний ремонт Можайського (влаштування поребриків, бордюрів, зливоприймальної каналізації та покриття з ФЕМ-плитки), реконструкцію перехрестя Перемоги-Легоцького (демонтаж бордюрів, влаштування корита) та реконструкцію інженерних мереж на площі Ш.Петефі (підготовчі роботи). Крім того, на площі Петефі, 2,3 працівники КБК роблять капітальний ремонт покрівлі житлового будинку.

Ремонтують також покрівлі житлових будинків на пл.Ш.Петефі, 38, проспекті Свободи, 7/26.

Капітальний ремонт внутрішньоквартальних каналізаційних мереж на вулицях М.Вовчка, 14, Легоцького 3-13, а також поточний ремонт вулиці Ракоці та капремонт П.Мирного (підготовчі роботи) проводять працівники ТОВ «БК Антрол».

Викладає ФЕМ-плитку у рамках капітального ремонту на внутрішньоквартальній території вулиці Легоцького, 60-62 ТОВ «ФемБуд». Ставлять плитку і на площі Поштовій працівники «БК Капітальна».

Триває капітальний ремонт вулиці Перемоги (від вул. Легоцького до с. Сторожниця),зокрема, працівники товариства «Олександрія Кепітал» розробляють траншеї, прокладають труби, влаштовують бетонні лотки.

«Аква-Реконструкція» займається капремонтом водопроводу та каналізації житлового будинку на вулицях Л. Толстого, 31, Залізничній 4/22.

На вулиці В.Комендаря, 78 роблять капітальний ремонт дитячого майданчика.

 

13 вересня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів