Де і що роблять сьогодні комунальні служби Ужгорода

Де і що роблять сьогодні комунальні служби Ужгорода
«УжАгромікс» сьогодні висаджує квіти на площах Дружби Народів, Поштовій, косить зелені зони на набережних Київській, Слов’янській, Ботанічній. На площі Дружби Народів зрізають два сухі дерева.

 

Працівники підприємства «Закарпателектробуд» сьогодні в Ужгороді міняють лампи вуличного освітлення на площах Євгена Фенцика, Корятовича, Шандора Петефі, вулиці Льва Толстого, у провулку Театральному та на пішохідному мосту. На вулиці Корзо міняють світильники, а у пасажі Баті – встановлюють.

Площі Дружби Народів, Народну, Богдана Хмельницького, вулицю Митну, сквер Масарика косять працівники «АВЕ-Ужгород». Планують ліквідовувати стихійні сміттєзвалища на вулицях Олександра Можайського, Михайла Грушевського.

«Ужбудсервіс» косить зелені зони на вулиці Василя Комендаря (Джамбула), а «Прибиральник Плюс» – на вулиці Возз’єднання. У сквері Героїв Майдану встановлюватимуть відремонтовані лавки («Ужбудсервіс»).

Працівники комунального підприємства КШЕП чистять вуличну зливову каналізацію та встановлюють, де необхідно, решітки на вулиці Корзо і площі Театральній. Вночі комунальники прибирали вулиці міста із застосуванням спецтехніки.

Демонтують дорожнє покриття, копають траншеї та проводять інші підготовчі роботи у рамках реконструкції інженерних мереж на площі Шандора Петефі працівники КБК. Інші бригади цього ж підприємства роблять реконструкцію перехрестя Перемоги-Легоцького, викладають ФЕМ-плитку на вулиці Будителів (капремонт тротуарів), облаштовують бордюри, ставлять ФЕМ-плитку, монтують зливоприймальну каналізаційну мережу на Олександра Можайського (капремонт). Крім капітальних, підприємство робить поточні ремонти проїжджих частин вулиць 8-Березня, Станційної.

Влаштовують дорожнє покриття із бруківки на вулиці Панаса Мирного і продовжують капітальний ремонт внутрішньоквартальної каналізаційної мережі на вулиці Тиводара Легоцького, 3-13 працівники ТОВ «БК Антрол». На вулиці Ференца Ракоці товариство робить поточний ремонт проїжджої частини.

Триває капітальний ремонт внутрішньоквартальної території на вулиці Тиводара Легоцького, 60-62 (влаштування покриття з ФЕМ-плитки), роботи проводить товариство «ФемБуд». На вулицях Льва Толстого, 31, Залізничній, 4/22 ТОВ «Аква-Реконструкція» капітально ремонтує водопровід та каналізацію житлових будинків.

ТОВ «БК Капітальна» продовжує викладати кам’яну бруківку на тротуарах площі Поштової. На вулиці Перемоги (від вул. Тиводара Легоцького до с. Сторожниця) товариство «БК Капітальна» у рамках капітального ремонту облаштовує бордюри.

ТОВ «ЄВРОПАРК-УЖ» робить капітальний ремонт дитячого майданчика у Боздоському парку.

Ремонтують покрівлі житлових будинків на площі Шандора Петефі, 2, 3 (КБК), Шандора Петефі, 38 (ФОП Форгачі М.І.), на проспекті Свободи, 7/26 (ТОВ «Комерція і будівництво»).

Джерело: Офіційна сторінка Ужгородської міськради у ФБ

 

20 вересня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів