Колишня столиця Карпатської України вшанувала загиблого Героя АТО

Колишня столиця Карпатської України вшанувала загиблого Героя АТО
Освячений у суботу, 23 вересня, пам’ятний знак став уже третім, який відкрили колишнім студентам Закарпатського лісотехнічного коледжу, які загинули, відстоюючи свободу і незалежність України з російськими агресорами та їхніми найманцями.

 

Друзі, рідні, педагоги та навіть ті, хто не знав Роберта Маслея особисто, вчора прийшли на мітинг-реквієм. Меморіальну дошку у фойє Закарпатського лісотехнічного коледжу вирішили відкрити напередодні дня народження хлопця. 23 вересня йому мало б виповнитись 25 років.

Загинув Роберт у червні 2016-го. Пішов на війну добровольцем, там став парамедиком, фактично з-під обстрілів витягав поранених побратимів, ризикуючи своїм життям.

Присутні не стримують сліз. Лунають слова підтримки та вдячності рідним – за те, що виростили справжнього патріота, педагогам – за те, що виховали гідну людину та навчили жити за покликом сумління.

Меморіальна дошка Роберту Маслею – вже третій пам’ятний знак, який відкривають колишнім студентам закладу – полеглим героя, які відстоювали свободу та честь країни.

Джерело: М-Студіо

 

24 вересня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів