Про поліцейські будні — "мовою" дитячих малюнків

Про поліцейські будні — "мовою" дитячих малюнків
Переможців конкурсу дитячого малюнку "Виросту та буду працювати в поліції охорони" обрали на Закарпатті.

 

«Спокій вдома – турбота поліцейських охорони»,- саме так вважають дітки Закарпаття. Принаймні про це писали у своїх малюнках, що надсилали на адресу Управління поліції охорони для участі у творчому конкурсі.

А днями в Управлінні поліції охорони Закарпаття відбулося засідання журі, на якому визначили переможців цьогорічного конкурсу малюнку від поліції охорони під назвою «Виросту та буду працювати у поліції охорони».

Учасники конкурсу – діти віком від 6 до 14 років з усіх куточків Закарпаття. Надіслали кілька десятків робіт, різного рівня і різних технік, але з головними героями – поліцейськими охорони.

- Діти напрочуд цікаво продемонстрували у своїх роботах бачення буднів поліцейських. Із малюнків можна побачити, що діти довіряють поліції та захоплюються роботою правоохоронців, а багато хто пов’язує своє майбутнє з роботою у поліції, - каже голова журі Василь Гольча.

Власне, серед різноманіття робіт кращі було вибрати складно, однак довелось.

Тож переможцями конкурсу стали Йосип Лакатош,Василь Коцібан та Вікторія Фількорн. Вітаємо переможців!

Ну, а власне нагородження та виставка робіт відбудеться у холі Управління поліції охорони в Закарпатській області вже ближче до 29 жовтня. Разом з переможцями конкурсу поліцейські охорони розділять втішну мить, а саме 65-річчя з дня створення поліції охорони.

Джерело: Управління поліції охорони в Закарпатській області

 

28 вересня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів