Закарпатці повернулися з фестивалю-конкурсу естрадної пісні імені Н.Яремчука без нагород

Закарпатці повернулися з фестивалю-конкурсу естрадної пісні імені Н.Яремчука без нагород
У буковинському місті Вижниця з 5 по 8 жовтня проходив відкритий фестиваль-конкурс виконавців української естрадної пісні імені Назарія Яремчука.

 

Участь у фестивалі взяли 38 солістів та вокальних колективів з Черкаської, Донецької, Запорізької, Київської, Львівської, Закарпатської, Чернівецької, Житомирської, Херсонської, Тернопільської, Івано-Франківської, Сумської областей та міста Київ. Про це повідомляють на офіційному сайті Вижницької РДА.

Впродовж фестивальних днів звучали пісні з репертуару Назарія Яремчука, українські естрадні пісні, авторські та пісні з творчого доробку композитора – народного артиста України Левка Дутковського. 

6 жовтня відбувся мистецький вечір «Незрівнянний світ краси», присвячений вокально-інструментальному колективу «Смерічка» Левка Дутковського, з яким було тісно пов’язане життя Назарія Яремчука. 

8 жовтня у районному будинку народної творчості та дозвілля відбувся гала-концерт та нагородження переможців фестивалю.  

За оцінками журі, гран-прі виборола учасниця з міста Надвірна Івано-Франківської області Христина Юрчило

У першій віковій категорії переможцями стали: Анастасія Фролова (Херсонська область), Назарій Носенко (м. Київ), Василь Чигрин (смт. Путила, Чернівецької області), Данило Карачевський (м. Київ); у другій віковій категорії: Андрій Місюрак (Львіська область) та Михайло Чигиринець (Черкаська область).

Джерело: Новини Карпат

 

11 жовтня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів