У Виноградові відбувся хореографічний фестиваль

У Виноградові відбувся хореографічний фестиваль
Цієї неділі у Виноградові Закарпатської області відбувся Всеукраїнський фестиваль різних напрямків хореографії “Ukranian dance cup”.

 

Ця подія об’єднала хореографічні колективи з Ужгорода, Мукачева, Тячева, Великого Раковця, Одеси та Виноградова. Конкурс відбувся у співпраці з ГО “Міжнародний союз викладачів танців”, Виноградівської міської ради та КЗ “Виноградівський міський будинок культури”. З вітальним словом виступив заступник міського голови Віталій Любка, який побажав конкурсантам яскравих виступів, високих оцінок та достойних результатів.

Учасники конкурсу продемонстрували свої досягнення професійним суддям конкурсу, а це відомі хореографи Олександр Прохоров, Михайло Килимчук та Олександр Геращенко.

У двох блоках конкурсу були вручені нагороди за зайняті місця, авторські кубки від суддів та Гран-прі конкурсу – кубок міста Виноградів.

Такі мистецькі заходи, безперечно, є важливою частиною розвитку танцювальної культури нашого міста та дають змогу талановитим танцюристам і хореографам знайти визнання і підвищити свій рівень майстерності.

Виноградівська міська рада

 

01 травня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів