Чергову "ліву" врізку у міжнародний продуктопровід знайшли на Закарпатті

Чергову "ліву" врізку у міжнародний продуктопровід знайшли на Закарпатті
Незаконну врізку у нафтопродуктопровід виявили в неділю під вечір на полі в селі Барвінок Ужгородського району, біля траси Київ-Чоп у напрямку Мукачева, за 200 метрів від меморіалу Едмунду Егану та повороту на село Підгорб.

 

На думку експертів, таку врізку вочевидь не могли зробити без спеціалістів, спецобладнання та «своєї» людини серед операторів фірми, що обслуговує транспортування нафтопродуктів за кордон та контролює тиск в трубі. І, звісно, не могла не бачити цю врізку охорона згаданого підприємства навпроти.

Працівники охорони лінійно-виробничої диспетчерської станції «Дубриничі», що обслуговує дану ділянку продуктопроводу і виявила "раптове" падіння тиску в цьому районі, обрізала пластмасову трубу діаметром в 50 мм, що була врізана в нафтопродуктопровід на глибині близько 3 метрів, а місце "врізки" заварили. При цьому їх охороняло десяток осіб якоїсь приватної охорони, які ретельно все контролювали, розповідає В.Грегор.

"Мешканці села стверджують, що це робота злочинного угруповання, до якого має стосунок О.Ледида, який має відношення і до даної приватної охорони, а фірма, що обслуговує нафтопродуктопровід, має стосунок до російського олігарха Костянтина Григоришина", - каже активіст.

Згідно з інформацією, оприлюдненою націоналістичною організацією "Карпатська Січ", "місяць тому біля фірми Ледиди була виявлена врізка в транзитний газопровід. Вже багаторазово таким способом ліквідовували врізки, винуватців ніколи не знаходили, а відкриті кримінальні справи "затихали".

 

23 жовтня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів