Ювілейний літературний альманах письменників Закарпаття нарешті побачив світ

Ювілейний літературний альманах письменників Закарпаття нарешті побачив світ
До 70-річчя Закарпатської організації Національної спілки письменників України у видавництві «Знання» вийшов друком літературний альманах «Сім крутих перевалів». У виданні представлена творчість понад тридцяти сучасних літераторів Закарпаття (на кожного приблизно 10 сторінок). Більшість авторів подали до збірника ще не друковані твори.

 

У розділі «Голоси молодих» вміщено і доробки юних авторів – Наталки Кузьмак, Василя Малишки, Катки Мучички, Ганни Фельцан. Альманах також містить передмову Василя Густі, світлини із спілчанського життя та короткі відомості про авторів.

Цікаво, що збірник планувався як щорічник закарпатських письменників, адже в області досі немає свого періодичного літературного видання. Однак через затримку коштів з обласного бюджету ювілейний альманах до 70-річчя спілки запізнився на цілий рік.

Сам збірник «Сім крутих перевалів» вийшов ошатним, змістовним, різножанровим і доволі яскраво представляє сучасну літературну палітру нашого краю. А тому цілком доречним було би видання такого альманаху зробити регулярним.

Uzhgorod.net.ua

 

04 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів