Що сьогодні лагодять, встановлюють та реконструюють в Ужгороді

Що сьогодні лагодять, встановлюють та реконструюють в Ужгороді
Сьогодні в Ужгороді працівники підприємства «Закарпателектробуд» міняють лампи вуличного освітлення на вулицях Стародоманинській, Технічній (мікрорайон Доманинці), Модеста Мусоргського, Заводській.

 

Працівники «УжАгроміксу» вранці зрізали аварійно-небезпечні сакури на вулиці Братів Бращайків (від пл. Олександра Пушкіна до вул. Олександра Довженка).

На вулицях Шумній, Руській, Одеській, 3, Марії Заньковецької (біля СК «Юність») «АВЕ-Ужгород» ліквідовує стихійні сміттєзвалища.

Робітники комунального підприємства КШЕП обстежують світлофори на вулиці Льва Толстого, площі Шандора Петефі, а також продовжують поточний ремонт дорожнього покриття на вулиці Миколи Гоголя.

У рамках капітального ремонту на вулицях Василя Стефаника, Підградській ставлять бордюри, на вулиці Олександра Можайського ставлять бордюри і ФЕМ-плитку, на вулиці Панаса Мирного роблять покриття із бруківки.

Покриття із бруківки роблять також на площі Поштовій. На проспекті Свободи тротуари викладають ФЕМ-плиткою. Роботи проводять у рамках капітального ремонту тротуарів.

Триває реконструкція інженерних мереж на площі Шандора Петефі (прокладають водопровідні труби) та реконструкція на площі Георгія Кірпи (ставлять бордюри, ФЕМ-плитку).

Внутрішньоквартальні каналізаційні мережі ремонтують за адресами вул. Шумна, 32, Тиводара Легоцького, 3, 5, а водопровід та каналізацію житлових будинків за адресами вул. Миколи Добролюбова, 6, Минайська, 10.

Капітальний ремонт покрівель житлових будинків роблять за такими адресами: вул. Климента Тімірязєва, 18, Минайська 7, Марії Заньковецької, 17, Івана Панькевича, 77, Насипна, 10, Загорська, 19 пл.Шандора Петефі, 38, пр. Свободи, 7/26.

 

22 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів