Що і де сьогодні роблять комунальники та інші служби в Ужгороді

Що і де сьогодні роблять комунальники та інші служби в Ужгороді
Сьогодні «АВЕ-Ужгород» ліквідовує стихійні сміттєзвалища на вулицях Кошицькій, В’ячеслава Чорновола, Тараса Шевченка, Августина Волошина, Марії Заньковецької, 15.

 

Працівники підприємства «Закарпателектробуд» сьогодні в Ужгороді монтують нову лінію вуличного освітлення на вулиці Шота Руставелі, відновлюють мережу на транспортному мості на вулиці Івана Анкудінова. На вулиці 8 Березня на території центру соціально-трудової реабілітації та професійної орієнтації «Вибір» міняють лампи та ремонтують світильники.

На вулиці Собранецькій робітники «УжАгроміксу» проводять підготовчі роботи та висаджують дерева. Також підприємство робить формувальну обрізку дерев на території ЗОШ №7.

КП «Ужгородський ККП» зрізає сухі аварійні дерева на Кальварії.

Робітники комунального підприємства КШЕП продовжують поточний ремонт проїжджої частини вулиці Миколи Гоголя.

На площі Шандора Петефі у рамках реконструкції інженерних мереж проводять врізування мережі у нещодавно прокладену, прокладають каналізаційні мережі, водопровід. На площі Георгія Кірпи, де також триває реконструкція, роблять щебеневу основу, ставлять бордюри, ФЕМ-плитку.

Капітальний ремонт проводять на вулицях Василя Стефаника (ставлять бордюри), Олександра Можайського (ставлять бордюри та ФЕМ-плитку), Панаса Мирного (роблять покриття із бруківки).

На проспекті Свободи продовжують капітально ремонтувати тротуари, ставити ФЕМ-плитку. На площі Поштовій тротуари викладають бруківкою.

Капітальний ремонт внутрішньоквартальних каналізаційних мереж триває за адресами вул. Шумна, 32, Тиводара Легоцького, 3, 5. Водопровід та каналізацію житлових будинків ремонтують на вулицях Миколи Добролюбова, 6, Минайській, 10.

Покрівлі житлових будинків капітально ремонтують за такими адресами: вул. Климента Тімірязєва, 18, Квітів 1, Минайська, 7, Олексія Маресьєва, 1, Оноківська,14, Насипна, 10, Юрія Венеліна-Гуци, 10, Загорська, 19, пр. Свободи, 44, пл. Шандора Петефі, 38, проспект Свободи, 7/26.

Джерело: Ужгородська міськрада у ФБ

 

27 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів