Ужгородців запрошують святкувати разом з ансамблем «Угорські мелодії»

Ужгородців запрошують святкувати разом з ансамблем «Угорські мелодії»
У багатьох закарпатських оселях вже миготять веселими вогниками ялинки, столи ваблять святковими стравами, родини збираються дружнім колом, пускають колядників. Урочисті літургії і колоритні бетлегеми, радість і сміх, подарунки і сюрпризи, гості і частування – для християн західного обряду Різдво вже настало!

 

Важко залишатися осторонь і тим, хто ще чекає на народження маленького Ісуса. І якщо не самим святом, то його передчуттям живе кожна оселя і кожна родина.

Поринути у чарівну атмосферу Різдва запрошують і камерно-інструментальний ансамбль «Угорські мелодії» та солістка Закарпатської обласної філармонії Катерина Гажо (орган): 27 грудня артисти представлять програму «Együtt ünnepelünk!» («Святкуємо разом!»). На меломанів чекають колядки і відомі різдвяні мелодії, угорські, словацькі, українські народні пісні і танці, арії і дуети з відомих оперет, шедеври світової музичної класики. Крім Катерини Гажо соло виконають Оніка Нодь (сопрано), Іштван Халус (тенор), Андрій Свид (тенор, контрабас), Євген Цанько (акордеон) та керівник колективу Діана Гавата (віолончель). І вже традиційно не обійдеться без запальних угорських чардашів танцювальної пари у складі Андріани Торбич та Іштвана Кекерченя. Ведуча – Наталія Сентимрей. Початок о 18.30.

Підготувала Таїсія Грись

 

26 грудня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів