Горе, надія та відновлення — театральна вистава “Троянки” від чеського театру відбудеться в Ужгороді 17 листопада

Горе, надія та відновлення — театральна вистава “Троянки” від чеського театру відбудеться в Ужгороді 17 листопада

 

Чеський театр, відомий своїми талановитими постановками та міжнародними нагородами, привезе на українську сцену зворушливу та глибоку драму "Троянки". Ця вистава, за мотивами трагедій Евріпіда, відбудеться 17 листопада о 18:00 і є рекомендованою для глядачів старше 18 років.

"Троянки" – це класичний твір, який звертається до теми війни та її впливу на долі жінок. Режисер Якуб Чермак вирішив привнести до давньогрецької історії нове життя, фокусуючись на актуальних проблемах та виборах, з якими стикаються жінки у часи конфліктів. Вистава ставить перед глядачами гострі питання: що залишається, коли війна закінчується? Як живуть ті, хто пережив утрати? І як вони знаходять силу продовжувати життя?

Сценічна адаптація включає дві трагедії: "Троянки" та "Гекуба", причому обидві розкривають тему втрати та виживання після війни. Постановка особлива тим, що вона виконується українськими акторками, що надає їй ще більшої актуальності та емоційної насиченості у світлі подій в Україні.

Квитки на цей культурний захід можна придбати за посиланням.

Не пропустіть можливість стати частиною виняткової театральної події, що об’єднує історичне минуле та сучасне, та висвітлює вічні теми горя, надії та відновлення.

Для отримання додаткової інформації та придбання квитків, будь ласка, відвідайте наш вебсайт або зверніться до каси театру.

 

 

11 листопада 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів