В Ужгороді говорили про надання безоплатної правової допомоги затриманим правоохоронними органами

В Ужгороді говорили про надання безоплатної правової допомоги затриманим правоохоронними органами
Напередодні, 11 січня, в Ужгороді відбулася робоча зустріч директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Закарпатській області Василя Попадинця з начальником Управління патрульної поліції у Закарпатській області Юрієм Марценишином та заступником начальника Валерієм Найманом.

 

До участі в заході також долучилися заступник директора Регіонального центру Лариса Фучко, заступник начальника відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги Іван Голубка та директор Ужгородського місцевого центру з надання БВПД Михайло Давиденко. Учасники зустрічі підсумували результати роботи щодо повідомлень правоохоронцями Регіонального центру про затримання осіб у 2017 році та домовились проводити звірку щомісяця.

Михайло Давиденко звернув увагу представників УПП у Закарпатській області на важливість інформування правоохоронцями громадян про можливість отримання ними безоплатної правової допомоги. Учасники зустрічі домовились також про проведення фахівцями БПД інформаційних заходів для працівників патрульної служби, спрямованих на запобігання випадках домашнього насильства, дискримінації, злочинності тощо.

patr 2

patr 3

Джерело: Закарпатський Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги

 

12 січня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів