До уваги вступників-закарпатців 2018 року!

До уваги вступників-закарпатців 2018 року!
З 22 січня Ужгородський національний унверситет розпочинає профорієнтаційні олімпіади з таких предметів: біологія, географія, математика, фізика та хімія.

 

До участі в олімпіадах запрошуються учні випускних класів загальноосвітніх навчальних закладів та особи, які отримали повну загальну середню освіту або мають право на отримання документа про повну загальну середню освіту в цьому навчальному році.

Олімпіади проводяться у два тури – дистанційний та очний.

Під час проведення дистанційного туру учасники Олімпіад ознайомлюються із завданнями, які будуть доступні для завантаження на офіційному веб-сайті ДВНЗ «УжНУ», розв’язують їх та надсилають свої роботи (розв’язки, відповіді) на офіційну електронну адресу Олімпіад ([email protected]).

Другий тур проходить у ДВНЗ «УжНУ». До участі в другому турі допускаються учасники, які набрали не менше 75 % балів на першому етапі.

Учасникам другого туру олімпіад, які набрали не менше ніж 90 % балів, нараховуються додаткові бали (від 1 до 20 балівдо одного з предметів сертифіката ЗНО при розрахунку конкурсного бала у ДВНЗ «УжНУ» на спеціальності, яким надається особлива підтримка.

Орієнтовний графік проведення олімпіад:

- 22 січня - оприлюднення завдань першого туру, вимог до оформлення відповідей та термінів проведення олімпіад на офіційному сайті ДВНЗ "УжНУ";

- до 18 березня - прийом відповідей на завдання першого туру на електронну адресу олімпіад;

- до 26 березня - оприлюднення результатів, до 5 квітня - розгляд апеляцій;

- 21 квітня - другий тур олімпіад з біології, математики (у ДВНЗ "УжНУ");

- 28 квітня - другий тур олімпіад з географії, фізики, хімії (у ДВНЗ "УжНУ").

Оргкомітет олімпіад, приймальна комісія УжНУ

 

16 січня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів