У командування ОК "Захід" з’явився власний план щодо закарпатського Берегова

У командування ОК "Захід" з’явився власний план щодо закарпатського Берегова
Туди військові ніби-то хочуть передислокувати свій батальйон з обласного центру м.Ужгород. Проте є одна серйозна перешкода: місцеве військове містечко давно вже перейшло у власність міста...

 

Про плани  відновити розміщення військової частини у закарпатському місті Берегово на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук повідомив ветеран російсько-української війни на Донбасі, "свободівець" Василь Вовкунович.

"Є розпорядження вищого армійського начальства вернути в наше місто дислокацію військової частини, в складі батальйону чи більше. Подія ніби пересічна, якби не колізії з військовим містечком, яке вже ніби стало власністю міста. Тож на сесію, на 9-е лютого, виноситься це питання. Є інсайдерська інформація, що куратори з метрополії проводять з депутатами роботу, щоб вони проголосували проти. А яка думка громади?" – зазначає Василь Вовкунович

Раніше в Берегові був розташований 315-й гвардійський механізований ордена Богдана Хмельницького полк. У 2003 році військову частину розформували, а майно передали на баланс міської ради.

Більшість коментаторів новини схвально відгукнулися на цю новину, уточнивши, щоправда, що "для обговорення такого важливого питання інформація має бути чіткою, а не на мові Езопа."

За інформацією коментатора Віктора Стукала, "під час перебування на Закарпатті командування ОК "Захід" відвідувало територію колишньої частини на предмет переведення туди батальйону з Ужгорода".

Джерело: Закарпаття онлайн

 

03 лютого 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів