Боб-гуляш, бограч, папріка та токайські вина – на Закарпатті стартував тиждень угорських страв

Боб-гуляш, бограч, папріка та токайські вина – на Закарпатті стартував тиждень угорських страв
Скуштувати ці та інші страви закарпатці та гості краю зможуть упровдож кількох днів у ресторанних закладах зі значною знижкою. «Тиждень угорських страв» стратував 8 лютого.

 

У перший день фесту , так званий «Жирний четвер» відвідувачі зможуть посмакувати угорськиим стравами за півціни, а решту днів за 25% - ою знижкою. Гастрономічний туризм вже досить давно став одзинкою області, каже органзатор акцїї Шарлотта Чізмар.

Підтримує захід і Угорщина. Уповноважений уряду країни –сусідки переконаний, такі заходи популяризують не лише кухню сусідніх країн а і їхню культуру. Участь у фестивалі зголосилися взяти більше 20 –ти готельно-ресторанних комплексів, винні погреби, корчми, сільські садиби з Ужгородського, Мукачівського Берегівського та Виноградівського районів. Власники закладів кажуть, їхня мета - не отримати прибутки, а популяризувати угорську кухню та знайти нових клієнтів.Триватиме тиждень угорських страв до 11-го лютого.

М-студіо

 

08 лютого 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів