Міжнародний старт ужгородських дзюдоїстів виявився вдалим

Міжнародний старт ужгородських дзюдоїстів виявився вдалим
Перший міжнародний старт у новому році дзюдоїсти Ужгородської ДЮСШ №1 провели в Словаччині. Словацьке місто Банська Бистриця 10 лютого 2018 року приймало 5-й ювілейний турнір з дзюдо «5 Grand Prix Judo Banska Bystrica 2018».

 

На турнір з’їхалися юні спортсмени з 11 країн Європи: Білорусі, Угорщини, Польщі, Чехії, Росії, Італії, Швейцарії, Хорватії, Словенії, Словаччини та України. Всього близько 600 учасників.

Честь українського дзюдо захищали кілька клубів. Ужгородську ДЮСШ №1 представляли 17 спортсменів на чолі зі старшим тренером Віктором Камінським. У віковій групі U11 боролися троє спортсменів і усі вибороли нагороди: Камінський Даниїл - золото (24 кг); Безушка Назар - золото (46 кг); Паткановці Михайло - бронза (34 кг). У віковій групі U13 єдину медаль (срібло) завоював Бігар Олександр у ваговій категорії до 65 кг, сьомими стали Субота Роберт (34 кг) та Платіцін Євген (42 кг). Штимак Максим, Пайда Антон та Кардаш Андрій, на жаль, не змогли проявити себе.  

У віковій групі U15 бронзові фінали виграли Камінський Андрій (38 кг) та Грицик Станіслав (55 кг), програли бронзові фінали і стали п’ятими - Семак Антон (38 кг), Поляк Юрій (42 кг). Какабадзе Іван (66 кг) і Тимошкін Артур (55 кг) стали сьомими. Щербатюк Данило (50 кг) і Субота Іван (50 кг) у важкій боротьбі поступилися в першій сутичці і далі не продовжили боротьбу. 

У підсумку додому спортсмени привезли 6 медалей: 2 золота, срібло та 3 бронзи.

 

13 лютого 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів