Як перетворити кулінарію у задоволення: набори посуду від Ери Електроніки

Як перетворити кулінарію у задоволення: набори посуду від Ери Електроніки
Існує думка, що каструлі і подарунок до 8 березня — речі не сумісні. Можливо, коли справа стосується посуду незрозумілого походження. Але що, коли це — BergHOFF, а обдаровувана обожнює кулінарію у всіх її проявах? Тоді стильний набір посуду бездоганної якості перетворюється в ідеальний презент. Адже з ним приготування улюблених страв стає щирим естетичним задоволенням.

 

Акція від “Ери Електроніки”: грандіозні знижки на каструлі BergHOFF

Сподобалась ідея — рекомендуємо відвідати сайт інтернет-магазину “Ера Електроніки”. Спеціально до 8 березня ціни на набори посуду BergHOFF значно знижені. А це — не просто гучний бренд. Це 20 років новацій на служінні у кулінарів. Тут ідеально все:

  • Дизайн доведено до неперевершеності — жодної зайвої лінії, жодного спотвореного відблиску на поверхні.

  • Екологічно чиста і міцна нержавіюча сталь зберігає максимум корисних властивостей продукту.

  • Багатошарове дно прогрівається рівномірно не залежно від джерела тепла — будь це газ, склокераміка з зонами нагріву HiLight, індукція, галоген.

  • Ваш подарунок до 8 березня залишиться таким саме чудовим і через 5, і через 10 років. За каструлями легко доглядати. Їх можна мити у посудомийній машині.

А щоб додати романтики і несподіванки — приготуйте святкову вечерю для коханої половинки особисто. Звичайно, за допомогою новенького набору посуду! Можливо, ви вподобаєте цю справу, і спільна кулінарія стане вашою новою родинною традицією.

Потрібна альтернатива — вам запропонують величезний асортимент перевірених виробників

Інтернет-магазин “Ера Електроніки” цінує думку кожного клієнта. Тому в каталозі — і преміум клас, і відносно недорогі набори посуду із нержавіючої сталі та алюмінію. Обирайте:

  • улюблену торгову марку;

  • оптимальну комплектацію за кількістю та місткістю каструль, сотейників, ковшів.

Співробітники магазину попіклуються про своєчасну доставку товару, що сподобався — це дуже важливо напередодні свята. У Харкові працює кур'єрська служба і можливий самовивіз. В інші міста України набори посуду будуть вислані відповідною транспортною компанією.

Вибір і замовлення у вас віднімуть максимум десяток хвилин — у допомозі стануть фільтри, зручний каталог, докладні описи. Ніякої метушні в торгових центрах. Заощаджений з “Ерою Електроніки” час так приємно провести разом!

 

 

22 лютого 2018р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів