Ужгородців запрошують на пізнавальну пермакультурну зустріч

Ужгородців запрошують на пізнавальну пермакультурну зустріч
Запрошуємо тих, хто тільки цікавиться, і тих, хто вже активно впроваджує в життя пермакультурні принципи, на всеукраїнську зустріч пермакультурної спільноти!

 

Цього року захід відбудеться в місті Ужгород 25 ЛЮТОГО 2018 РОКУ. На гостинах в Біологічного факультету Ужгородського національного університету. І буде поєднаний з науково-поактичною конференцією "Пермакультура та екологічно безпечне землеробство" (http://www.uzhnu.edu.ua/uk/anounce/887.htm)

Темою цьогорічної зустрічі буде розвиток мережі центрів пермакультури (таких господарств/ ферм/поселень, де усі можуть побачити пермакультуру “в дії”. Центри працюватимуть для того, щоб ознайомити бажаючих з пермакультурою, провести експерименти і дослідження, поширювати досягнення та проводити практичне навчання пермакультурі).

В програмі:

*** Доповіді українських фахівців

*** Онлайн трансляції закордонних фахівців

*** Майстер класи 

*** Дитяча програма

*** Спілкувння учасників за напрямами та регіонами

*** Ярмарок екологічної продукції

*** Концертна програма

*** та можливість додатково відвідати наукову конференцію "Пермакультура та екологічно безпечне землеробство", що проходитиме напередодні, 24 ЛЮТОГО 2018 РОКУ.

Тривалість зустрічі: 9:30-19:30 25 лютого 2018 року

Реєстрація:

Вартість організаційного внеску - 250 грн,

з урахуванням участі в науковій конференції - 300грн

Більше інформації та реєстрація:

http://www.permaculture.in.ua/35-kursy-i-seminary/156-3upc

Контакти:

Громадська Спілка "Пермакультура в Україні" 

Павло Арданов (Pavlo Ardanov), Тетяна Чучко (Tatyana Chuchko): [email protected] з питань співпраці з організацією та розвитку мережі пермакультурних центів.

Ужгородський національний університет Любов Маргітай (Lyuba Margitaj): [email protected], 050 825 0319, 063 228 2639 з питань науково-популярної конференції та орієнтації на місці.

Якщо ви хочете стати партнером заходу, допомогти взяти участь у зустрічі тим, хто не може зробити фінансовий внесок чи маєте пропозиції щодо програми, – звертайтесь!

 

23 лютого 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів