Закарпаття. Як вирішуються депутатські запити обласних обранців?

Закарпаття. Як вирішуються депутатські запити обласних обранців?
У ході першого пленарного засідання 10 сесії Закарпатської облради її очільник Михайло Рівіс озвучив низку депутатських запитів.

 

Серед них - поданий депутатами  від КМКС. У документі зазначається, що до депутатів облради звернувся директор Неветленфолівської ЗОШ І-ІІІ ст. з проханням включити до обласної Програми «Спортивний  майданчик» на 2016-2020 рр. с. Неветлефалу та встановити спортмайданчик зі штучним покриттям на території села (придбання штучного покриття для спортивних майданчиків для Неветленфолівської ЗОШ І-ІІІ ст.).

Іван Савко та Петро Добромільський у своєму запиті також повідомили, що до них звернулися жителі села Заболотне, що на Іршавщині, депутатський корпус сільської ради щодо виділення коштів з обласного бюджету на хірургічну операцію з трансплантації нирки Андрію М., який проходить лікування. Тож депутати просять передбачити на його дорого вартісне лікування в обласному бюджеті  200 тис гривень  на 2018 рік, або вишукати  можливість управлінню охорони здоров’я облдержадміністрації та вийти з клопотанням перед Міністерством охорони здоров’я про включення важко хворого земляка в число пацієнтів для фінансування його оздоровлення по програмі МОЗ України.

Запити підтримані депутатами та направленні у відповідні інстанції для розгляду і позитивного вирішення.

Джерело: Прес-служба Закарпатської облради

 

26 лютого 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів