Закордонні інвестори шукають на Закарпатті землю під свій "заводик"

Закордонні інвестори шукають на Закарпатті землю під свій "заводик"
Шоб розмістити тут виробництво деталей для підключення мобільних гаджетів до транспорту, радіоантен та кабелів HSD...

 

Цього тижня в кабінеті голови Тячівської РДА відбулася зустріч із представниками відомої німецької компанії MD Elektronik, які з робочою поїздкою навідались в Україну.

На Тячівщину їх було запрошено місцевими підприємцями, з якими вони співпрацюють за кордоном,  і зокрема в Чехії. Відтак у зустрічі взяли участь - голова Тячівської райдержадміністрації Василь Дем'янчук, голова районної ради Іван Фабрицій, Тересвянський селищний голова Василь Олексій, депутат районної ради Олег Палінкаш, приватний підприємець Дмитро Шелемба та голова ГО і радник голови Закарпатської обласної ради Михайло Вурста.

Як стало відомо під час розмови, закордонні інвестори шукають земельні ділянки для розмішення виробничих потужностей своєї компанії на території України. У їх намірах - будівництво заводу з виробництва деталей для підключення мобільних гаджетів до транспорту, радіоантен та кабелів HSD тощо.

Підприємство матиме змогу працевлаштувати в середньому до однієї тисячі працівників (в основному жінок) з стабільним заробітком та сучасними умовами прац, і з екологічно чистим виробництвом. Подібний завод успішно працює в м.Плзень (Чехія) і на ньому трудяться чимало заробітчан з Тячівщини.

Відтак були обговорені умови можливого його місцерозташування в кількох населених пунктах району, таких як Тересва, Солотвино чи Дубове.

Голова Тячівської райдержадміністрації Василь Дем'янчук запевнив закордонних представників у сприянні влади щодо залучення даного інвестиційного проекту на Тячівщину.

Джерело: Сайт Тячвської райдержадміністрації

 

08 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів