Стали відомі робочі плани працівників комунальних служб Ужгорода на сьогодні

Стали відомі робочі плани працівників комунальних служб Ужгорода на сьогодні
Сьогодні в Ужгороді працівники підприємства «Закарпателектробуд» міняють лампи вуличного освітлення на вулицях Північній, Олександра Можайського,34 та ремонтують трансформаторну підстанцію на вулиці Тиводара Легоцького.

 

Робітники «УжАгроміксу» проводять підготовчі роботи до посадки молодих дерев на внутріквартальних територіях вулиць Станційної, 6,11,12, Одеської, 11. На вулиці Антоніна Дворжака,60 зрізають аварійне дерево.

«УжБудСервіс» ліквідовує стихійний смітник на вулиці Михайла Грушевського, 63, «АВЕ-Ужгород» виявляє стихійні сміттєзвалища у місті.

Працівники КП «КШЕП» та обслуговуючих компаній «Прибиральник Плюс», «Управління житлом», «УжБудСервіс», «АВЕ-Ужгород», «Хаус Менеджмент Груп» прибирають вулиці міста.

На кладовищі «Кальварія» робітники комунального підприємства «Ужгородський ККП» видаляють чагарники.

Продовжується реконструкція інженерних мереж на площі Шандора Петефі, зокрема, демонтують бетонні колодязі, а також триває капітальний ремонт тротуарів на проспекті Свободи, у рамках якого також проводять демонтажні роботи – знімають старе покриття з бетонних плит на тротуарах.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

 

13 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів