Урок безпеки для сільських школярів від ювенальної превенції Нацполіції Закарпаття

Урок безпеки для сільських школярів від ювенальної превенції Нацполіції Закарпаття
Cтарший інспектор ювенальної превенції Тячівського відділу поліції Антоніна Маркітан, спільно зі старшим інспектором Тячівського районного відділу з питань пробації Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції Ярославою Онуфрій, провели виховний урок з учнями Тячівської ЗОШ №3.

 

Сьогодні, 27 березня, працівники Тячівського відділу поліції, разом з представниками  Тячівського районного відділу з питань пробації провели для 55 учнів місцевої школи урок безпеки.

Старші інспектори розповіли школярам про основні правила безпеки. Для забезпечення правового захисту підлітків, запобігання підліткової злочинності та недопущення випадків втягування неповнолітніх у протиправну діяльність працівники поліції розповіли про чинні вимоги до законодавства.

Антоніна Маркітан пояснила присутнім основні права та обов'язки людини, нагадала види адміністративної та кримінальної відповідальності за вчинення правопорушень, а також звернула особливу увагу на правила безпечного користування Інтернет-ресурсами.

Такі профілактичні заходи дуже важливі, адже вони спрямовані на виховання правової свідомості та культури у підлітків.

Джерело: Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

27 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів