Ужгородські нацгвардійці у стрільбі з бойової зброї зірок з неба, на жаль, "не хапають"

Ужгородські нацгвардійці у стрільбі з бойової зброї зірок з неба, на жаль, "не хапають"
Як у стрільбі з пістолета Макарова, так і "калаша" та снайперської гвинтівки Драгунова...

 

На військовому стрільбищі «Раковець» військової частини 4114, що поблизу Львова, відбувся чемпіонат Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України з прикладної та практичної стрільби з бойової зброї.

На протязі трьох днів одинадцять команд - представників військових частин Західного оперативно-територіального об’єднання та військових частин прямого підпорядкування Національної гвардії України в кількості понад шість десятків військовослужбовців змагались у влучності стрільби. Учасники чемпіонату виконували стрілецькі вправи з пістолета Макарова, автомата Калашникова та снайперської гвинтівки Драгунова.

За підсумками чемпіонату серед команд першої групи команда військової частини 3008 виборола перше місце, друге місце зайняла команда Навчального центру Національної гвардії України, трете місце другий рік поспіль посіла команда військової частини 3028. Серед команд другої групи - перше місце зайняла команда військової частини 1141, друге – команда військової частини 3045, третє місце посіла команда військової частини 3043. Представники розквартированої  в Ужгороді військової частини 3002 призових місць на стрільбах не зайняли.

«Всі учасники змагань показали добрі результати виконання вправ зі стрільби. З найкращих ми сформуємо збірну команду, яка буде змагатись на чемпіонаті зі стрільби з бойової зброї Національної гвардії України, що відбудеться на нашій базі. Хочу подякувати всім учасникам змагань за прагнення до перемоги», - розповів начальник фізичної підготовки і спорту Західного територіального управління Національної Гвардії України полковник Олексій Овчаренко.

Команди - призери в кожній групі нагороджені кубками. Військовослужбовці-чемпіони і призери – грамотами та медалями.

Джерело: Група інформації і комунікації Західного ТУ НГУ

 

28 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів