Сьогодні — пробне ЗНО з семи шкільних предметів

Сьогодні — пробне ЗНО з семи шкільних предметів
Сьогодні, 31 березня, проходить пробне ЗНО з історії України, математики, хімії, фізики, біології, географії та іноземних мов.

 

Для участі у тестуванні зареєструвалися понад 170 тис. осіб, повідомляють в Українському центрі оцінювання якості освіти.

Кожен із зареєстрованих учасників матиме можливість скласти один з пробних тестів, який обрали при реєстрації.

Найбільше випускників зареєструвалося на англійську мову — понад 34 тис. На математику та історію України — понад 28 тис.

На пробному ЗНО випускники шкіл мають змогу ознайомитися з процедурою проведення тестування, структурою та змістом тестового зошита, порядком доступу до пункту тестування та робочого місця.

Визначити результати пробного ЗНО можна буде за допомогою спеціального онлайн-сервісу "Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання".

Для учасників тестування створили інформаційні сторінки. Там розмістили інформацію про час і місце тестування. Після написання ЗНО на сторінки надішлють його результати

24 березня школярі писали пробне ЗНО з української мови та літератури. Для участі у тестуванні з цього предмету зареєструвалося 150 тис. осіб. Найбільше зареєстрованих у столиці – майже 23 тис. осіб.

 

31 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів