Закарпатського продавця метамфетаміну судитимуть у Мукачеві

Закарпатського продавця метамфетаміну судитимуть у Мукачеві
Мукачівською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні, щодо раніше судимого місцевого мешканця, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 307 КК України - незаконний збут психотропних речовин, в місцях масового перебування громадян, вчинений повторно.

 

Правоохоронці, затримали 37-річного чоловіка «на гарячому» під час проведення оперативної закупки метамфетаміну, в ході якої мукачівець продав пакет з психотропною речовиною за 2000 грн.

До того ж, це вже не перший злочин по збуту наркотичних речовин вчинений чоловіком. Наразі Мукачівським міськрайонним судом розглядається кримінальне провадження по факту передачі у 2017 році підозрюваним наркотичної речовини до Мукачівського ІТТ №2 ГУНП в Закарпатській області.

Згідно санкції статті ч.2 ст. 307 КК України, за незаконне придбання, зберігання, а також незаконний збут психотропних речовин  в місцях масового перебування громадян, за попередньою змовою групою осіб, обвинуваченому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Джерело: Прес-служба прокуратури Закарпатської області

 

25 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів