Детективи БЕБ скерували до суду справу про незаконне переправлення до Румунії сигарет

Детективи БЕБ скерували до суду справу про незаконне переправлення до Румунії сигарет
Детективи Територіального управління БЕБ у Закарпатській області завершили досудове розслідування за фактом транспортування незаконно виготовлених тютюнових виробів через державний кордон.

 

Раніше на території Тячівського району правоохоронці виявили місце запуску безпілотного літального апарату з тютюновими виробами. Їх планували відправити до Румунії.

Неподалік також було виявлено автомобіль з польською реєстрацією та ще один безпілотний літальний апарат.

Слідством встановлено, що транспортування незаконно виготовлених сигарет організував мешканець Закарпатської області. Для цього він використовував саморобні безпілотні літальні апарати.

Детективи Бюро вилучили два безпілотники, пристрій для запуску БЛА, акумулятори, ноутбук, а також 1260 пачок тютюнових виробів без марок акцизного податку.

Під час досудового розслідування фігурант повністю визнав свою вину та уклав угоду про визнання винуватості. Наразі йому загрожує покарання у вигляді 95 000 гривень штрафу.

Досудове розслідування здійснювали детективи Територіального управління БЕБ у Закарпатській області. Процесуальне керівництво – прокурори Закарпатської обласної прокуратури.

Про це повідомляє ТУ БЕБ у Закарпатській області.

 

27 лютого 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів