Гандбол: Чоловічі «Карпати» завершили виступи в Кубку країни

Гандбол: Чоловічі «Карпати» завершили виступи в Кубку країни
14 травня в СК «Юність» чемпіони першої ліги України з гандболу – чоловіча команда «Карпати» провела матч-відповідь 1/4 фіналу Кубку України з найсильнішою командою вітчизняної суперліги – запорізьким «Мотором».

 

Сподіватися на прохід до наступної стадії в боротьбі за трофей ужгородцям не доводилося, адже результат першої зустрічі – 46:24 на користь «Мотора», тож головним для господарів було просто пограти з такого рівня суперником і набратися досвіду молодим гравцям команди. 

Ужгородські ГК «Карпати» вчоразігралидомашній матч чвертьфіналу Кубку України з гандболу з лідеромвітчизняногочоловічого гандболу, учасником Ліги чемпіонів, запорізьким «Мотором».

В принципі так і сталося. Вже перша половина поєдинку завершилася з відчутною перевагою вже чинних чемпіонів суперліги – 24:13, а кінцевий результ двобою – 44:22 на користь «Мотора». У складі нашої команди кращими бомбардирами стали Поліщук та Місяйло, які закинули по 6 мячів. 

Вже  19-20 травня в Ужгороді відбудеться фінал чотирьох Кубка України з гандболу серед жіночих команд. За почесний трофей боротимуться львівська «Галичанка», ужгородські «Карпати», херсонська «Дніпрянка» та  миколаївський «Реал».

Семен МИХАЙЛИК

 

15 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів