Однокімнатні квартири у столиці Закарпатті продаються від 16 до 26 тисяч американських "зелених"

Однокімнатні квартири у столиці Закарпатті продаються від 16 до 26 тисяч американських "зелених"
Ясна річ, що найдорожчими є квартири у новобудовах.

 

Житло – одна з головних потреб усіх нас, тож попит на нього завжди є. Оголошень хро продає нерухомості в Ужгороді також достатньо.

Зокрема, за інформацією газети «Закарпатські оголошення», однокімнатні квартири у різних районах міста коштують у травні в межах 16-26 тисяч доларів.

Найдорожчими є квартири у новобудовах. Скажімо, у новобудові в Новому районі можна купити за 27 500 $, на вулиці Єньковській господар просить за однокімнатку 20 тисяч доларів, на вулиці академіка Корольова є пропозиція за 23 тисячі,  у новобудові біля «Дастору» -28500, у новому будинку житло класу «Еліт» вартує 36 800 тисяч доларів, при чому – в будинку, який ще зводиться.

А на вулиці Університетській – взагалі за 39 тисяч, але квартира з євроремонтом.

Однокімнатна квартира в центрі міста продається за 32800 доларів.

А от старі квартири в Ужгороді продають набагато дешевші. Наприклад, однокімнатну на проспекті Свободи можна придбати за 10 тисяч доларів.

Двокімнатні квартири також продаються здебільшого в новобудовах Ужгорода і коштують 30-45 тисяч доларів. Квартири, що вже мали господарів теж дешевші. Наприклад, на вулиці Дівочій двокімнатну квартиру продають за 25500 доларів, а у дев’ятиповерхівці біля набережної – за 39 500 доларів.

Трикімнатну у Новому районі забудовник пропонує за 60 тисяч, а на вулиці Лєрмонтова можна купити за 43 000 $, на Легоцького біля «Токіо» – за 25 тисяч $, поблизу Епіцентру (вулиця Перемоги) – за 35 тисяч $, у районі Боздоського парку – за 29 тисяч $.

Загалом пропозицій нерухомості з продажу квартир в Ужгороді дуже багато, так що підібрати хороший варіант житла справді є з чого.

Крім того, як повідомили в газеті «Закарпатські оголошення» продається багато нерухомості у приватному секторі. Найдешевшими є будинки на околицях та в найближчих селах переважно у Сторожниці, Невицькому, Барвінку, Минаї, найдорожчими – у центральній частині Ужгорода. Проте найчастіше такі будинки потребують ремонту, а то й перебудови.

Отже, будинок в Ужгороді у травні можна купити від  65 до 120 тисяч доларів.

Джерело: zakarpatpost.net

 

26 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів