Університетський конкурс монографій за 2017 рік оголошено у найстаршому виші Закарпаття

Університетський конкурс монографій за 2017 рік оголошено у найстаршому виші Закарпаття
В УжНУ оголошено університетський конкурс монографій, який проводиться з метою стимулювання розвитку фундаментальних та прикладних досліджень, більш повного використання наукового потенціалу університету у розв’язанні актуальних науково-технічних та соціально-економічних завдань.

 

На конкурс представляють індивідуальні або колективні видання з природничих та гуманітарних наук, які побачили світ у попередньому календарному році. Склад авторів колективної роботи, поданої на конкурс, не повинен перевищувати 10 осіб. По кожній висунутій роботі представляються матеріали:

    Рішення кафедри або вченої ради факультету про висунення роботи на конкурс.

    Монографія.

    Анотація з підписом автора.

    Дві рецензії (одна зовнішня) із зазначенням про висунення роботи на конкурс.

Подані на конкурс наукові роботи розглядаються конкурсною комісією, яка призначається наказом ректора. Висновок комісії представляється Вченій раді університету, яка ухвалює рішення про нагородження. Результати конкурсу затверджуються наказом ректора. Переможцям конкурсу вручається премія.

Документи на конкурс приймаються до 15 червня 2018 року за адресою: вул. Заньковецької, 89 (зелений корпус УжНУ), редакційно-видавничий відділ, тел.+38(099)9055551 - Бродич А.І.

Редакційно-видавнича рада УжНУ

 

31 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів