Закарпатський муздрамтеатр завершив театральний сезон веселою історією про кота Леопольда

Закарпатський муздрамтеатр завершив театральний сезон веселою історією про кота Леопольда
8 липня Закарпатський академічний обласний український музично-драматичний театр імені братів Шерегіїв завершив 72 театральний сезон прем’єрою дитячої казки «День народження кота Леопольда» за твором Аркадія Хайта.

 

Барвиста вистава у постановці  режисера Олександра Саркісьянца привабила глядачів інтерактивністю та бешкетністю. Адже герої казки щоразу залучали маленьких глядачів до дійства, то просячи підказок нехитрих завдань, то просто йдучи у зал, наприклад, скласти кубик-рубик чи прочитати назву препарату, який мав доброго кота Леопольда зробити звичайним котом, який не дружить з мишами.

Головні ролі зіграли Сергій Баранов (кіт Леопольд), мишенята (Микола Слов'янин, Ангеліна Пересоляк), пес (Рудольф Дзуринець), бабуся (Василина Грицак). Постановку веселої історії про інтелігентного кота та злих мишенят глядачі зможуть побачити у новому сезоні, який розпочнеться у жовтні.

72 театральний сезон потішив ужгородців шістьма прем’єрами. Глядачі побачили на головній сцені вистави «Крок від любові» за Михайлом Старицьким (режисер Василь Шершун); «Вуйцьо з крилами» Олександра Гавроша, відновлену дитячу виставу «Попелюшка» й «День народження кота Леопольда» (всі три у постановці Олександра Саркісьянца).

А на малій сцені режисер Михайло Фіщенко поставив вистави «Краще залишайся мертвим»  Карла Ветлінгера та «Same time, next year» («Наступного року в цей же час») Бернарда Слейда.

У цьому сезоні Закарпатський муздрамтеатр провів і другий фестиваль камерного театрального мистецтва «Під цвітом сакури». Окрім цього, керівництво театру працює над комфортом глядачів: відремонтовано санвузли, оновлено крісла глядацької зали й утеплено фойє театру. Найближчим часом обіцяють поставити кондиціонер для малої сцени.

Uzhgorod.net.ua

 

09 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів