В УжНУ стартувало подання електронних заяв абітурієнтів

В УжНУ стартувало подання електронних заяв абітурієнтів
Від учора, 12 липня, розпочалося подання електронних заяв для вступу за освітнім ступенем бакалавр (магістр медичного, фармацевтичного або ветеринарного спрямування).

 

Реєстрація електронних кабінетів вступників розпочалася 2 липня  і триватиме до 18.00 25 липня. Відтепер абітурієнтам, які вже створили особистий електронний кабінет, доступна функція подачі заяв на омріяні спеціальності.

На сьогодні система електронних кабінетів працювала злагоджено, труднощів у роботі не виникало. Кожен абітурієнт УжНУ зміг з легкістю створити електронний кабінет, а за потребою звернутися по допомогу в консультаційний центр. Нагадуємо, на базі Приймальної комісії ДВНЗ "УжНУ" працює консультаційний центр для надання допомоги вступникам  (м. Ужгород, вул. Університетська, 14, читальна зала бібліотеки). Вступники можуть звернутися до консультаційного центру з метою створення електронного кабінету, подання заяви в електронній формі, завантаження додатку до атестату, фото, а також з будь-яких питань, що стосуються вступу на навчання.

Найактивніші вступники вже подали свої заявки. Станом на 12 липня, 15:00 до УжНУ подано 544 заявки від абітурієнтів на денну і заочну форми навчання. Подання електронних заяв для вступу триватиме до 18.00 26 липня.

Ганна Фельцан, Інформаційно-видавничий центр УжНУ

 

13 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів