Абітурієнти вибирають Ужгородський національний університет

Абітурієнти вибирають Ужгородський національний університет
Вибір університету та спеціальності – важливий і відповідальний крок у житті молодої людини. Ми поспілкувалися зі вступниками і розпитали їх про мотиви, які спонукали обрати саме УжНУ:

 

Крістіан Барканов: «Сьогодні я подав документи до УжНУ на факультет історії та міжнародних відносин. Диплом допоможе  мені  в майбутньому працевлаштуватися на омріяну роботу. Я обрав УжНУ, оскільки я впевнений, що тут на мене чекають хороші перспективи». 

 

 Діана Керечанин: «Я планую поступати на біологічний факультет, адже я в захваті від природничих наук. Обрала Ужгородський національний університет, бо довідалась, що тут дуже хороша наукова база, на біологічному факультеті працюють зоологічна, мікробіологічна та інші лабораторії. Також мене радує широкий вибір спеціальностей.  Звісно, перевагою для мене є і те, що університет знаходиться недалеко від мого рідного дому». 

 

 Даніела Сливка: «Я обрала для себе факультет здоров’я та фізичного виховання. З-поміж багатьох достойних університетів, я вступаю саме в УжНУ, оскільки тут навчається чимало моїх знайомих. І я чула від них про УжНУ тільки позитивні відгуки». 

 

 Анна Продан: «Я ще не визначалися з факультетом, на якому навчатимуся. Адже мені подобаються два – медичний та філологічний факультети, напевно, більше схиляюсь все-таки до другого. Але точно знаю, що навчатимусь в УжНУ. Тут почуватимусь комфортно – близько до домівки, в Ужгороді маю чимало друзів і знайомих». 

 

Томаш Шера: «Навчатимусь на факультеті інформаційних технологій. Мрію в майбутньому стати програмістом, адже це прибуткова та престижна професія зараз. Вирішальним мотивом для вступу в УжНУ було те, що багато знайомих опісля закінчення ІТФ в УжНУ працюють за спеціальністю в Україні та закордоном». 

 

Висновуємо, що переваг до вступу в УжНУ, якими керуються вступники – чимало. Найчастіше абітурієнти вибирають Ужгородський національний університет, бо тут на них чекають відмінна наукова база та перспективи працевлаштування. УжНУ рекомендують їм знайомі студенти. Для багатьох абітурієнтів університет знаходиться недалеко від рідного дому та друзів, що допомагає вчорашнім школярам легше адаптуватися до нового статусу студента.

Ганна Фельцан, Інформаційно-видавничий центр УжНУ

 

17 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів