Закарпатські параолімпійці оздоровлювалися у цілющих водах басейнів угорської Ніредьгази

Закарпатські параолімпійці оздоровлювалися у цілющих водах басейнів угорської Ніредьгази
28 липня закарпатські спортсмени-інваліди опорно-рухового апарату змогли оздоровитись в цілющих водах басейнів Ніредьгази.

 

Ініціював участь закарпатських спортсменів-інвалідів у цьому чудовому заході голова Закарпатського обласного осередку української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату Олександр Лизанець.

За словами Олександра Лизанця закарпатські спортсмени-інваліди змогли в Ніредьгазі оздоровитись у цілющих водах басейнів та відпочити від виснажливих тренувань. Крім того, на його думку, такі поїздки розширюють кругозір та збагачують духовно. Він також відзначив, що для людей з ураженням опорно-рухового апарату водні процедура є одним з найкращих способів оздоровлення та реабілітації.

Закарпатські параолімпійці висловлюють щиру подяку депутату Закарпатської обласної ради Андрію Андріїву, Ужгородському міському голові Богдану Андріїву та директору КП «Водоканал Ужгород» Станіславу Карташову, які допомогли організувати цю поїздку.

Шановні читачі, у Вас є можливість підтримати людей з обмеженими можливостями, та сприяти їх реабілітації, надавши посильну допомогу:

ПАТ КБ “Приватбанк”

п\р 26004053909822

Код ЄДРПОУ 37231258

МФО 312378

 

30 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів