З початку року поліція Закарпаття провела 24 конкурси на заміщення 152 посад

З початку року поліція Закарпаття провела 24 конкурси на заміщення 152 посад
З початку поточного року сектор організації відбору та проведення атестування поліцейських управління кадрового забезпечення Головного управління Національної поліції в Закарпатській області оголошувало конкурс серед осіб, які вперше приймаються на службу в поліцію на заміщення вакантних посад, 24 рази.

 

Вся інформація про такі конкурси постійно розміщується за посиланням.

6 конкурсів стосувалися 27 посад середнього складу поліції. Мова йде про 5 слідчих, 5 оперуповноважених секторів кримінальної поліції, 20 дільничних офіцерів секторів превенції, 2 інспекторів сектору моніторингу. 18 конкурсів було на заміщення 125 вакантних посад молодшого складу поліцейських. Серех яких: поліцейські з логістики – 6, поліцейські з обліку та збереження речових доказів і озброєння – 10, поліцейські конвойних підрозділів – 20, поліцейські секторів реагування патрульної поліції – 40, поліцейський-водій відділення ЦОП ГУНП – 7, інструктори з особистої безпеки – 5, молодший інспектор відділення охорони адмінбудинків – 5, поліцейський ІТТ – 25, молодший інспектор-кінолог – 7.

Для участі в оголошених конкурсах загалом громадяни подали 238 електронних анкет. На даний час тестування, обумовлене етапами конкурсу, пройшли 137 осіб, з яких тести задовільно склали 105 осіб, не склали – 32.

Не пройшли військово-лікарську 12 кандидатів, недостатню фізичну підготовку показали 30 осіб.

За конкурсами відібрано та призначено на посади 36 поліцейських. Процес підготовки до наступних процесів відбору на службу в поліцію триває.

Джерело: Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

03 серпня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів