Закарпатська команда "Solyvamandry" зустрілася з співорганізаторами проекту "ПрофіКемп"

Закарпатська команда "Solyvamandry" зустрілася з співорганізаторами проекту "ПрофіКемп"
На базі Свалявської районної філії Закарпатського обласного центру зайнятості днями відбулося чергове засідання команди учнів «Solyvamandry» проекту «ПрофіКемп» разом із кураторами.

 

Також, у засіданні взяли участь  директор Свалявської  районної філії  Закарпатського ОЦЗ Ганна Івановчик, провідний фахівець відділу організації профорієнтації Закарпатського ОЦЗ Інна Гринчук, заступник директора Закарпатської обласної бібліотеки для дітей та юнацтва Тетяна Вудмаска.

У ході конструктивної бесіди з’явилося багато цікавих ідей щодо представлення Свалявщини на міжрегіональному рівні. Суттєву допомогу  надала Інна Гринчук, насамперед мотивуючи дітей до активної роботи у Проекті через розкриття їх особистих творчих здібностей та використання юного ентузіазму. Більша частина розмови була присвячена можливості пізнання різних професій під час дослідження історії та туристичної привабливості рідного краю у рамках проекту «Профікемп». Діти із задоволенням ділилися своїми враженнями, переживаннями, розповідали про свої плани та мрії на майбутнє.

На завершення, учасники мали змогу побувати у Свалявському районному історичному музеї. Було цікаво дорослим, але, насамперед – дітям. Адже вони ознайомилися з професією «екскурсовод» та збагатили свої знання цікавими історичними фактами про побут, традиції і звичаї рідного краю

Джерело: Закарпатський обласний центр зайнятості

 

28 серпня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів