Ярослав Шафарь: «Мами з візочками та люди з інвалідністю постійно нарікають, що набережною неможливо ні пройти, ні проїхати»

Ярослав Шафарь: «Мами з візочками та люди з інвалідністю постійно нарікають, що набережною неможливо ні пройти, ні проїхати»
Під час зустрічі активістів Ужгорода з владою міста з приводу капремонту набережної Незалежності голова благодійного фонду «Карітас Закарпаття» Ярослав Шафарь зазначив, що говорить не від себе, не від імені фахівців чи політиків.

 

«Роботи на набережній почали прямо навпроти нашого офісу і я слухаю людей, надто тих, які мають інвалідність, мам з візочками. Так от, вони кажуть, що набережною неможливо ні пройти, ні проїхати, вона в аварійному стані. Нинішня бруківка на набережній не нагадує європейські міста, а нагадує військові частини – плац». 

Ще одна неприпустима  річ, за словами Шафаря, вчорашня акція зі знесення паркану: «Якщо герої – хай ідуть захищати країну, а не лякають тут».

uzhgorod.net.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Ален Панов: «Демократія – не 25 людей, які прийшли і вийшли за командою «фас»

Роберт Горват: «Ремонт набережної – прощання з СРСР» 

Мер Ужгорода Богдан Андріїв: «Дайте можливість викласти 10-20 метрів, щоб побачити, як це буде виглядати»

Роберт Горват закликав ужгородців долучитися до ініціативної групи та розібрати проект ремонту набережної по пунктах

Олександр Ледида: «Якщо не освоїти цей 21 мільйон, кошти автоматично повернуться до Держбюджету і більше розраховувати на них не варто»

 

12 вересня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів