Можливості системи "Безпечне місто" презентували в Ужгородській міськраді

Можливості системи "Безпечне місто" презентували в Ужгородській міськраді
«Безпечне місто» – це аналітична система обробки даних, що надходять з IP-відеокамер із вбудованою аналітикою.

 

Ужгородська міська рада тривалий час працює над впровадженням проекту "Безпечне місто". Вже під'єднано до єдиної мережі понад півсотні камер спостереження. Сьогодні ж відбулася презентація системи, що може бути використана для подальшої реалізації проекту: у малому залі Ужгородської міської ради київська фірма «Kobi Security Systems» пропонувала свої послуги.

Серед присутніх у залі були й представники ГУНП в Закарпатській області. Генеральний директор Олексій Вихристюк показав переваги сучасного обладнання з найрізноманітнішими функціями – зручно і просто працювати з архівом відеоданих, базами даних Національної поліції (Армор, Інформаційна пошукова служба).

«Безпечне місто» – це аналітична система обробки даних, що надходять з IP-відеокамер із вбудованою аналітикою. Подібні працюють у кількох областях України, зокрема, ця фірма реалізовувала проекти «Безпечне місто» на Рівненщині та Чернігівщині. На прикладі цих областей сьогодні представили алгоритм роботи сучасних камер спостереження. Зокрема, говорили про роботизовані камери з функціями автотрекінгу, виявлення пожеж і скупчення людей.

У роботі камер передбачено захист від вандалізму, здатність розпізнавання автомобільних номерів уночі складає 95%. Таке сучасне обладнання, до прикладу, також спростить роботу працівникам поліції з «чорним» списком автомобільних номерів тощо. Обладнання дасть змогу розпізнавати обличчя, виявляти змінизвукового рівня (постріли, вибухи тощо).

Наразі фірма «Kobi Security Systems» безкоштовно надала Ужгороду дві камери спостереження з функцією фіксації автомобільних номерів. Обладнання, встановлене на двох вулицях обласного центру Закарпаття, працює в тестовому режимі. Проект відповідної Програми вже подали на розгляд сесії Ужгородської міської ради.

Відділ інформаційної роботи Ужгородської міської ради

 

19 вересня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів