Щорічна "квартирна" перереєстрація містян триває в Ужгороді

Щорічна "квартирна" перереєстрація містян триває в Ужгороді
Для проходження перереєстрації ужгородців просять мати при собі паспорти та ідентифікаційні номери членів сім’ї, які перебувають на обліку.

 

До уваги ужгородців, які перебувають на квартирному обліку! Виконавчий комітет Ужгородської міської ради нагадує, що відповідно до пункту 25 «Правил обліку громадян, що потребують поліпшення житлових умов та надання їм житлових приміщень» із 1 жовтня 2018 року триває щорічна перереєстрація громадян, які перебувають на квартирному та кооперативному обліку за місцем проживання при міськвиконкомі.

У зв’язку з цим прохання до всіх ужгородців, які знаходяться на обліку, до 31 грудня 2018 року подати у відділ обліку, розподілу та приватизації житла департаменту міського господарства (пл.Поштова,3 каб.232) довідку з місця проживання (склад сім’ї та займані приміщення), у разі змін у складі сім’ї - копію документа, що підтверджує зміни.

Для проходження перереєстрації просимо мати при собі паспорти та ідентифікаційні номери членів сім’ї, які перебувають на обліку.

Джерело: Прес-служба Ужгородської міської ради

 

03 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів