"Минай" впевнено реваншується за прикру поразку

"Минай" впевнено реваншується за прикру поразку
У 13-му турі чемпіонату України в другій лізі ФК «Минай» у рідних стінах приймав тернопільську «Ниву». У першій зустрічі цих команд тернопільці вдома переграли минайців – 3:2, тож закарпатські вболівальники очікували на реванш у рідних стінах.

 

З перших хвилин господарі взялися до справи. Вже на перших хвилинах нападник «Минаю» Роберт Гегедош не використав дві нагоди для взяття воріт, але й гості загрожували володінням «Минаю» - в одному епізоді воротаря господарів Мелашенка врятувала поперечина, а в іншому – гравець «Ниви» не влучив в ворота з вигідної позиції.

А далі господарі відкрили рахунок у матчі – передачу від партнера отримав Василь Пиняшко і другим дотиком завдає потужного удару – точно в девятку – 1:0. 

Після цього темп гри впав і команди за такого рахунку пішли на перерву.

На 48-й хвилині зі штрафного міг відзначитися Анатолій Нурієв, однак влучив у поперечину.  Та за дві хвилини слово взяв досвідчений Впсиль Кобін, який з розвороту замикає передачу після розіграшу кутового – 2:0.

На 80-й хвилині остаточну переможну крапку в матчі ставить кращий голеодор «Минаю» Роберт Гегедош, який реалізував передачу Стефана Федака. Тож 3:0 «Минай» перемагає, й продовжує гонитву за лідером ФК «Калуш».

В інших матчах туру зафіксовані такі результати: «Нива» (Вінниця) – «Полісся» (Житомир) – 0:0; «Чайка» (Петропавлівська Борщагівка) – «Поділля» (Хмельницький) – 0:1; «Буковина» (Чернівці) – «Верес» (Рівне) – 0:1; «Калуш» - «Черкащина-Академія» (Черкаси) – 1:0.

Турнірне становище команда 2-ї ліги Група А після 13-го туру: «Калуш» - 25 очок; «Минай» - 24; «Нива» (Вінниця), «Верес» - 20; «Черкащина-Академія» - 19; «Полісся» - 18; «Поділля», «Нива» (Тернопіль) – 13; «Буковина» - 11; «Чайка» - 10.

Наступний поєдинок у другій лізі «Минай» проведе на виїзді – 20 жовтня з «Черкащиною-Академією».

 

15 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів