Гандбол: СДЮСШОР «Карпати» вдома поступаються й перемагають

Гандбол: СДЮСШОР «Карпати» вдома поступаються й перемагають
У 5-му турі чемпіонату України з гандболу в вищій жіночій лізі СДЮСШОР «Карпати» в рідних стінах 14-15 грудня приймав тернопільський «Економуніверситет».

 

Перший матч видався непростим для юних ужгородок, ця зустріч завершилася поразкою підопічних Марини Кулацької з рахунком – 29:37.

Наступного ігрового дня закарпатська команда, зробила висновки й взяла реванш у тернополянок, перегравши останніх із рахунком – 28:25. Хоча перший тайм завершився з перевагою всього в один м’яч на користь нашої команди. Найкращим голеодором у складі СДЮСШОР «Карпат» стала Аліса Петрів, яка закинула  в ворота тернопільських студенток 8 мячів.

Тож після цього матчу в турнірній таблиці маємо таке становище: ТНУ ім.В.І.Вернадського (Київ) – 15; «Педуніверситет-Енерго» (Тернопіль), «Поділля» (Хмельницький) – 11;  «ДЮІ» (Кривий Ріг) – 10; «Економуніверситет» (Тернопіль) – 8; «СумДУ» - 7; СДЮСШОР «Карпати» (Ужгород), «Південна Пальміра» (Одеса) – 6;  ДЮСШ-3 (Запоріжжя) –2; «Хмельничанка» (Хмельницький) – 0.

У наступному 6-мутурі, який вже відбудеться наступного року 22-23 лютого СДЮСШОР «Карпати» гратимуть на виїзді з хмельницьким «Поділлям».

Семен МИХАЙЛИК

 

17 грудня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів