Поліція затримала посадовця Тячівської райради за вимагання 21 тисячі доларів США хабара

Поліція затримала посадовця Тячівської райради за вимагання 21 тисячі доларів США хабара
Оперативники Управління захисту економіки в Закарпатській області та працівники прокуратури Закарпатської області викрили у корупційній діяльності керівника виробничого управління Тячівської райради. Як встановили правоохоронці, за видачу дозвільних документів щодо права власності на майно, яке перебуває на балансі управління, його керівник вимагав 21 тисячу доларів США неправомірної вигоди.

 

Під час проведення слідчо-оперативних заходів було задокументовано факти отримання ним частини від визначеної посадовцем суми.

2 січня, під час одержання другої частини хабара, правопорушника було затримано. В автомобілі фігуранта правоохоронці вилучили 8 тисяч доларів США. Напередодні керівник виробничого управління одержав ще одну тисячу доларів США.

Так, посадовцем було отримано 9 тисяч доларів США неправомірної вигоди від визначеної ним суми. Службову особу затримано в порядку ст. 208 КПК України та поміщено в ІТТ.

Зазначеній службовій особі повідомлено про підозру за ч.3 ст. 368 КК України – вимагання та отримання неправомірної вигоди службовою особою. Наразі вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу.

За матеріалами УЗЕ у Закарпатській області

 

03 січня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів