Перший закарпатський комікс презентують в обласній бібліотеці

Перший закарпатський комікс презентують в обласній бібліотеці
У понеділок, 21 січня о 16:00 у Закарпатській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Ф.Потушняка відбудеться презентація першого закарпатського коміксу „Рись.Початок”.

 

Видання від «The_Hit_Comics» – це історія справжнього карпатського супергероя. Рись є першим з цілого ряду супергероїв «Геройської Гільдії», котра покликана стати на захист Карпат від темних сил. В основу серії «Рись.Початок» лягла динамічна розповідь про народження та першу суперпригоду Рисі, його внутрішні переживання через кардинальні зміни в житті та прийняття непростого, проте дуже важливого рішення. 

„Окрім розважальної мети, в «Рись» ми заклали дуже важливий посил – це боротьба зі страхами: внутрішніми, зовнішніми, прихованими чи ні, загалом будь-якими. В наш надскладний час дуже важливо вміти це робити. І саме цю якість в майбутньому ми б дуже хотіли бачити у наших читачах, бо нерідко страх не дозволяє нам робити круті речі й такі ж вчинки”, - зазначають автори коміксу Василь Сличко та Володимир Беринець.

"The_Hit_Comics" - це закарпатський комікс-проект родом з Ужгорода, який виготовляє авторські графічні історії, зав'язані на автентичні карпатські образи, які адаптовані для сприйняття молоддю, що є основним читачем наших видань.

Дивіться також: Закарпаттю потрібен новий герой: в області з’явився перший комікс "Рись. Початок"

 

17 січня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів