Екс-гравець “Динамо” та “Говерли” на оглядинах в “Ужгороді”

Екс-гравець “Динамо” та “Говерли” на оглядинах в “Ужгороді”
Богдан Павлич, імовірно, заповнить нішу опорного півзахисника.

 

Футбольну кар'єру Богдан Павлич розпочав у київському “Динамо”, де пройшов школу столичних майстрів і виступав у вікових категоріях: U-10 - U-12.  А згодом три роки провів в Ужгородській СДЮСШОР під керівництвом Миколи Фанти та В'ячеслава Пінковського. Найкраще Богдан почуває себе на позиціях правого захисника та опорника. Позаяк, упродовж двох років у цих амплуа він представляв ужгородську “Говерлу” (одразу після закінчення СДЮСШОР). Такий же часовий відрізок на тій же позиції притаманний Павличу у пряшівському “Татрані”.

А, зрештою, і в складі “Поляни” сезону-2018. Молодий та амбітний Богдан Павлич у згадуваних клубах переважно виходив на поле зі стартового свистка. Тож спочивати на лаві запасних він не збирається і в "Ужгороді". Богдан переконаний: наполеглива праця на тренуваннях, індивідуальна майстерність та бойовий настрій стануть запорукою дислокації в основному складі. Та, безперечно, останнє слово за головним тренером Мирославом Бабяком. Щоправда, бойовий настрій Богдана, зрештою, як і медаль - має дві сторони.

У спортивних рамках він вітається, а от коли переступаєш дозволену межу — наслідки не дуже позитивні. Черезвінцева ворожнеча у матчі “Ужгород” - “Поляна” попереднього сезону зіграла з Богданом злий жарт. Між ним та гравцем з обласного центру Степаном Буксаром зав'язалась бійка, унаслідок якої обом довелось відвідати травмпункт. А ще дисциплінарний комітет ФФЗ до винуватців конфлікту застосував серйозні штрафні та ігрові санкції. Богдан Павлич, на щастя, усвідомлює власну помилку. Й обіцяє уникати подібних конфліктів, виступаючи за команду з обласного центру. І при найближчій нагоді потисне руку Степану. Більшість гравців ФК “Ужгород” Павличу добре знайома. З окремими він навчався в спеціалізованій дитячо-юнацькій спортивній школі олімпійського резерву, а згодом грав у “Говерлі”.

Справжніми лідерами в клубі Богдан вважає Адріана Пуканича та Юрія Славіка. Оскільки саме їх досвід, майстерність та лідерські якості допоможуть стабілізувати виступи спочатку в другому колі аматорського чемпіонату держави, а згодом і в професійній Другій лізі. Наразі Богдан Павлич повністю віддається на полі та в тренажерному залі. І право часткове виступати у старті - головному тренеру Мирославу Бабяку він зможе довести уже в першому контрольному поєдинку. Анонсуємо, дебютний товариський матч клуб Андрія Андріїва проведе у середу, 30 січня із підопічними Віктора Ряшка на штучному стадіоні “Середнього”. Початок протистояння: “Ужгород” - “Мункач” — 12:00.

 

Олександр Слєсарчук

 

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

27 січня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів