Хокей в Закарпатті: «Вовки» та «Синевир» перемагають у перших матчах «плей-офф»

Хокей в Закарпатті: «Вовки» та «Синевир» перемагають у перших матчах «плей-офф»
2 лютого, відбулися перші хокейні ігри у форматі “плей-офф”, де між собою зустрілися спершу “Ужгородські Вовки” та “Спартак”, а згодом “Синевир” та “Шахтарські Барси”.

 

Як повідомляє zak-kor.net обидва поєдинки виявилися неймовірно емоційними та багатими на моменти.

Гра між “Ужгородськими Вовками” та “Спартаком” була досить напруженою. Першими змогли забити “спартаківці”, однак потім гра обернулася не на їхню користь. Уже в першому періоді команда з обласного центру забезпечила собі перемогу, закинувши у ворота супротивників одразу три шайби. У другому періоді “вовки” продовжили свій шлях до перемоги, забивши ще тричі. “Спартак” помітно “розклеївся” після результативних атак ужгородців. Тому у третьому періоді вони вирішили бодай трохи скоротити відставання від опонентів. Незважаючи на те, що три їхні атаки увінчалися успіхом, “Ужгородські вовки” забили всьоме, і тим самим, здолали “Спартак” із рахунком 7:4.

Другий поєдинок, де на льодовій арені зустрілися “Синевир” та “Шахтарські Барси”, виявився не таким багатим на закинуті шайби, але не менш цікавим. Обидва супротивники неодноразово доходили до воріт суперників, та шайби уперто не “заходили” у ворота. Тут слід віддати належне воротарям обох команд, адже вони вміло захищали ворота від атак супротивників. Перший період завершився із нульовою нічиєю. А от уже в середині другого періоду “Синевир” таки зумів дістатися воріт “барсів” та закинув свою першу (а згодом і другу) шайби, змінивши рахунок на свою користь – 2:0. До кінця третього періоду жодна з команд більше не змогла реалізувати свою нагоду. Тож перемагає «Синевир».

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

03 лютого 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів