"Минай" розпочинає турнір із перемоги

"Минай" розпочинає турнір із перемоги
Друголіговий ФК "Минай" у ході підготовки до весняної частини чемпіонат бере участь у турнірі в Івану франківську - Кубку міського голови. У І турі команда обіграла ФК «Агрониву» із села Заводське Чортківського району Тернопільської області з рахунком - 8:1.

 

Як повідомляє інформаційний відділ ФК «Минай», хоч і рівень суперника зовсім інший (тільки дебютують в чемпіонаті Тернопільської області), але поєдинок не обіцяв бути легким. «Минайці», враховуючи свій графік підготовчих зборів, вирушили до Івано-Франківська тільки рано вранці і приїхали на місце якраз перед поєдинком. З перших секунд закарпатська команда заволоділа перевагою.

У першому таймі у ворота суперників залетіли два м’ячі. Перший на рахунку гравця на перегляді, другий забив Яромир Лобода. У другому таймі вирізнився новачок минайської команди Артур Карноза. Після цього «Агронива» відповіла голом, який виявився згодом престижним. На це минайці відповіли п’ятьма влучними пострілами - двічі відзначився Пиняшко, Нурієв та ще два голи на рахунку гравця на перегляді. Тож у підсумку - 8:1 на користь «Минаю». У суботу, 16 лютого відбудеться гра з ФК «Калушем», які в першому матчі переграли U-19 «Прикарпаття» з рахунком 1:0

 

15 лютого 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів