Кінець зими – не привід нудьгувати, або які зимові розваги обирають працівники УжНУ?

Кінець зими – не привід нудьгувати, або які зимові розваги обирають працівники УжНУ?
Цьогорічна снігова зима надихнула журналістів поцікавитися в ужнівців, чи люблять холодну пору та які їхні улюблені зимові розваги. Скажете запізно? А ми скажемо, що при бажанні ще можна встигнути відпочити.

 

Ігор Король

Ігор Король

Проректор УжНУ Ігор Король: «Правду сказати, зиму не люблю. Бо в Ужгороді сніжні й гарні зими радше виняток, ніж правило. Хоча на санчатах із синами можу покататися. Щоправда, їм більше до вподоби їздити в село до бабусі – там багато снігу. Тож вони зиму люблять більше».

Анатолій Штимак

Анатолій Штимак

Начальник навчальної частини УжНУ Анатолій Штимак: «Відзначення Дня святого Валентина – ось моя улюблена зимова розвага! Бо це мій День народження! Зазвичай проводжу його в колі близьких і друзів. Зима взагалі моя улюблена пора року. Люблю зимовий настрій, сніг і глінтвейн на морозі».

Надія Керецман

Надія Керецман

Заступник декана факультету історії та міжнародних відносин Надія Керецман: «У мене такого нема. Не люблю зиму. Я літушня – починаю оживати з 22 грудня, коли збільшується світловий день. Навесні, влітку я оживаю. Мені потрібно, щоб поруч були люди. От мала веселі різдвяні свята, бо зі мною були дорогі серцю люди. Немає значення, яка пора року, – розваги знайдуться завжди, аби тільки оточення хороше».

Людмила Коваль

Людмила Коваль

Старший викладач кафедри міжнародних комунікацій факультету туризму та МК Людмила Коваль: «Люблю ковзани, санчата, при нагоді – лижі. Цього року зима була дуже класна й сніжна, тож для розваг вистачало можливостей – ходимо з дітьми на ковзанку, катаємося разом на санчатах. А коли випадає нагода, їдемо на наші курорти чи до Словаччини, щоб стати на лижі. Там, до речі, спробували тюбінг. Ось цього року ще не відпочивали в горах, тож, сподіваюся, вдасться вихопитися, бо знаю, що віднедавна тюбінг з’явився і в нас – треба спробувати»

Михайло Повідайчик

Михайло Повідайчик

Декан математичного факультету Михайло Повідайчик: «Тепер часу на відпочинок не дуже вистачає, але улюблена зимова розвага – це лижі. Я виріс у горах, тож іще з дитинства катався на наших закарпатських схилах. Не скажу, що профі, але на лижах стою досить упевнено. Раніше полюбляли з друзями вибратися в гори, але уже років два не був».

Ірина Микулин

Ірина Микулин

Співзасновниця студпростору AuraAcademica Ірина Микулин: «Я сама родом із гірського району, а саме з мальовничої Міжгірщини. Тому взимку завжди користуюся можливістю сходити з друзями на лижі. Полюбляю хороші довгі траси та швидкість. Ну що може бути краще?»

Павло Величко

Павло Величко

Магістрант юридичного факультету Павло Величко: «Моя улюблена зимова розвага… читання! Взимку більше вільного часу, бо частенько погода спонукає сидіти вдома. Тому користуюся нагодою й читаю книги з категорії нон-фікшн».

Кінець зими – не привід нудьгувати, бо якщо снігу зовсім-зовсім не знайдете, можна спакувати валізи на море ? (і почитати на пляжі книги).

Ксенія Шокіна

Медіацентр УжНУ

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

16 лютого 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів