Жінкам на замітку: бабусині рецепти для догляду за обличчям навесні

Жінкам на замітку: бабусині рецепти для догляду за обличчям навесні
Витратити мінімум коштів та зусиль, досягнувши гарного ефекту? Це можливо! Беріть на замітку наступні поради.

 

Готуємо тонік. Рецепт простий - беремо чайну ложку листя зеленого чаю і заливаємо склянкою окропу, накриваємо кришкою і залишаємо на ніч. Вранці у нас готовий тонізуючий, очищаючий, антисептичний засіб.

Компрес для шкіри навколо очей. Змочуємо ватні диски тоніком із зеленого чаю, накладаємо їх на повіки, залишаємо на 10-15 хвилин, знімаємо і оцінюємо результат.

Косметичний лід.

Візьмемо трави - материнку, ромашку, череду, шавлія, зелений чай. Можна взяти якусь одну траву, але, чим більшим буде збір, тим ефективнішим буде результат. По одній чайній ложці трав насипаємо в ємність об'ємом 0,5 л, заливаємо окропом, даємо охолонути, проціджуємо і заливаємо отриманий відвар у формочки для льоду. Якщо спеціальних формочок немає, можна використати вкладиші з-під цукерок, до речі, вони навіть м'якше, і з них легше витягувати кригу. Формочки ставимо в морозильну камеру на ніч. Вранці дістаємо лід, пару секунд розтираємо його в руках, щоб він трохи відтанув, і починаємо протирати обличчя по масажних лініях - від середини лоба до скронь, від куточків губ до скронь, потім від середини підборіддя до мочок вух.

Джерело: Ukr.Media.

 

05 березня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів